Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 2 of 2
This product was added to our catalog on Monday 03 January, 2022.

Bond No.9 West Side EDP unisex perfume -without package-100ml

Model без опаковка
Manufacturer Bond 09
Price:   210.00лв.
Reviews
Bond No 9 е американска парфюмерна компания, която отдава почит на град Ню Йорк чрез изкуството на парфюмерията. Основана през 2003 г. от ветерана в парфюмерийната индустрия Лорис Раме и кръстена на адреса на нейната централа и бутик на 9 Bond Street в NoHo, ароматите на компанията увековечават емблематичните забележителности и география на Ню Йорк, с цветни опаковки и иновативни аромати.

Парфюмът West Side, създаден от Michael Almairac, е вдъхновен от музиката на самия град, Carnegie Hall, концертния блок, съставен от огромна концертна зала, две по-малки зали и музея, който се простира по целия блок от 56-та до 57-ма West Street , след това Линкълн център, комплекс от сгради на главни културни институции, дом на 12 изкуства, музикална и филмова индустрия, университет, балет, Нюйоркска опера, Метрополитън опера, простираща се по целия път надолу по блоковете на West Side, и известният клуб Studio 54 в Манхатън. Бутилката е украсена с универсален символ на музиката, ключът за цигулка, свързващ този парфюм с музикалното наследство на Ню Йорк, на което е посветен този аромат. Музиката е навсякъде в Уест Сайд. Парфюмите, както и музиката, са базирани на добре балансиран ритъм, мелодична композиция, хармонични или високи нотки.

Връхните нотки ни съблазняват с флорални акорди на опияняваща роза заедно с вълнуващ иланг-иланг и божур, а сърцето е топло с сандалово дърво и кехлибар. Мека и топла ванилия и мускус формират основата.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет