Top

  • new
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 24 of 28
This product was added to our catalog on Friday 07 September, 2018.

Boucheron Boucheron Femme EDP парфюм за жени - 100ml

Model EDP
Manufacturer Boucheron
Price:   69.00лв.
Reviews
В колекцията от парфюми от бижутерската къща на Boucheron се увеличава с още един скъпоценен камък през октомври 2012 г. Новият аромат Boucheron Femme Eau de Parfum пристига в ограничен брой в тъмен флакон с прозрачно стъкло в самия център. Непрозрачната част на бутилката е украсена с вълнообразни гънки с контраст на златни цветни пръстени на шията на бутилката.

Луксозното творение от 1989 г. - състава на аромата Boucheron остава непроменено. Светещите цитрусови нотки в началото осигуряват характерен оптимизъм и доза радост.

Сладкият мандарин, съчетан с портокалов цвят, отваря състава и води до богато сърце, изпълнено с различни аромати. Жасминът, тубероза и иланг-иланг цветя се подреждат и смесват богатите си аромати, за да осигурят красив букет аромати. Базовите бележки обхващат топъл и пухкав кехлибар, заедно с меки, кремави нотки на ванилия и сандалово дърво.

Легендарният флакон на Boucheron, който служи като вдъхновение за много модели от скъпоценни бижута, може да бъде намерен и в това издание. Представлява жена в черна вечерна рокля в града на светлините край река Сена. Неговият аромат осигурява златна аура и блести през нощта. Светлината на аурата се представя в централната част на бутилката, която предлага слънчево жълто ароматна течност и предлага перфектен тъмно-светъл контраст с подчертана елегантност и изтънченост.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет