Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 11 of 23
This product was added to our catalog on Monday 06 July, 2015.

Boucheron Quatre EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Boucheron
Price:   85.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

През пролетта на 2015 в дома на Boucheron в сътрудничество с Interparfums обявява нов аромат Boucheron Quatre кръстен на известната колекция бижута Quatre пръстени. "Искаме този нов старт да се превърне в първия ред за Boucheron и един емблематичен аромат за марката. Надяваме се също така модерния подход към този аромат да привлече по-млади клиенти ".

Boucheron QUATRE е обявен като флорален със сочни плодови нотки и сложни дървесни нюанси и неговия състав е подписан от парфюмеристите Nathalie Gracia-Cetto, Nadège Le Garlantezec and Antoine Maisondieu. Парфюмът ще бъдат опакован в цилиндрична форма, вдъхновена от Quatre пръстенa.

Изданието Quatre за жени е цветен - плодов аромат с дървесен фон. Той се отваря с акорди на горчив портокал, червено френско грозде, зелена мандарина, лимон и грейпфрут. Sambac жасмин и роза формират сърцето, заедно с акорди на горска ягода, праскова и ябълка. Базата включва нотки на златни гори, кедър, кашмир, мускус, ванилия и карамел.