Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 12 of 16
This product was added to our catalog on Thursday 21 December, 2023.

Britney Spears Jungle Fantasy EDT for women - 100ml

Model EDT
Manufacturer Britney Spears
Price:   50.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Britney Spears Jungle Fantasy е флорално-плодов гурмански аромат за жени.
Jungle Fantasy е въплъщение на всичко диво и красиво. С връхни нотки на сочна диня, остър юзу и освежаващи виолетови листа, този аромат ще събуди сетивата ви и ще ви пренесе в сърцето на джунглата. Докато навлизате по-дълбоко в аромата, ще бъдете посрещнати от буйните аромати на водна лилия, деликатна гардения и екзотичното цвете густавия. Тези средни нотки перфектно улавят същността на джунглата - ведри и успокояващи, но изпълнени с неукротима красота. И накрая, базовите нотки на кремообразен кекс и наситена тонка добавят нотка на сладост и топлина към аромата, като слънцето, пробиващо се през сенника от листа отгоре.
Заедно, комбинацията от нотки в Jungle Fantasy създават един наистина очарователен и магически аромат. Той е идеален за тези, които копнеят да изпитат чудото на джунглата и които искат да прегърнат своята дива страна.

Връхни нотки: диня, юзу и виолетови листа
Средни нотки: водна лилия, гардения и цвете на густавия
Базови нотки: Cupcake и Tonka.