Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 28 of 29
This product was added to our catalog on Tuesday 01 December, 2020.

Bvlgari Man Glacial Essence EDP parfum for men - 60ml

Model EDT
Manufacturer Bvlgari
Price:   85.00лв.
Reviews
Бъдете смели и дръзки с новата парфюмна вода BVLGARI Man Glacial Essence, зелено-дървесен аромат за мъже, вдъхновен от свежата на въздуха.
Изключително мъжествен и дълбоко съблазнителен, Glacial Essence е най-новият фланг към серията BVLGARI Man; това е контрастен аромат, който е леден, свеж и ароматен. Ароматът се отваря с балсамови плодове от хвойна, пикантен екстракт от джинджифил и розов здравец, преди да приветства австралийски сандалово дърво, ирис и есенция от артемизия за зелено и дървесно сърце. Базата включва алейско кедрово дърво и акорд от прозрачно дърво за дълготрайна дървесност, която е едновременно очарователна и мощна, докато мускусът осигурява интимен и земен аромат, който остава красиво дълго през нощта.

От носа на Alberto Morillas контрастният аромат е майсторски и уникален. Всяка внимателно подбрана нота подчертава другата, като плодовете и подправките са балансирани от венчелистчета, а билките са подчертани от различни гори. Той е готин, уникален и свеж - точно като съвременния човек, който го носи. Леденият аромат се съхранява в бутилка, която е също толкова смела и съвпада перфектно с останалата част от серията BVLGARI Man, като същевременно остава оригинална. Синьото омбре стъкло е украсено със светкавици от сребро и бяло, което представлява чистотата на въздуха, от която ароматът е вдъхновен. Харесва ни, че сребристият спрей отгоре се завърта, за да предотврати пръскането, което означава, че можете да го носите в движение със себе си, без да се притеснявате за разливи.

Връхни бележки: есенция от хвойна, екстракт от джинджифил, есенция от здравец.
Сърдечни нотки: есенция от сандалово дърво, концентрат от ирис, есенция от артемизия.
Базови бележки: Кедрово дърво в Аляска, Акорд от клируд, акорд от мускус.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет