Top

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP за жени - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 13 of 66
This product was added to our catalog on Sunday 20 March, 2011.

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP за жени - 50ml

Model EDP
Manufacturer Bvlgari
Price:   67.00лв.
Reviews
Mon Jasmin Noir е като нова версия на тъмния и мистериозен Jasmin Noir, парфюм от луксозна къща за бижута на Bvlgari. Jasmin Noir стартира през 2008 г. а по-малката сестра, която е насочена към младата аудитория, ще бъде по рафтовете на магазините още тази пролет.

Mon Jasmin Noir е светлинно и съблазнително ароматно бижу на пристрастяване с флорален състав. Модерността и чувствеността на този аромат се постига чрез смесване нотки на момина сълза, жасмин Sambac, мускус и най-различни дървесни видове. Парфюмеристът е Olivier Polge.

Основни нотки: жасмин, момина сълза, nougatine, мускус, дървесни нотки

Рекламно лице на кампания е 28-годишната актриса Кирстен Дънст, чият кариера започва когато е била на 12, с участието си в "Интервю с вампир". Кампанията се снима в градина в стил 16-ти век Вила Balbianello в близост до Милано.

Mert Alas и Marcus Piggot снимат Кирстен с огромен лъв. Актрисата носи само коприна която покрива интимните й части. Бутилката е перлено бяла, украсена със златна капачка. Mon Jasmin Noir е с концентрация Парфюмна вода и ще се предлага в разфасовки от 50 и 100 мл.

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP за жени е нов аромат и е лансиран през 2011 година