Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 118 of 177
This product was added to our catalog on Thursday 29 March, 2018.

Carolina Herrera CH Privee комплект за жени - 80ml EDP+100ml Scrab

Model Комплект
Manufacturer Carolina Herrera
Price:   125.00лв.
Reviews
Carolina Herrera CH Privee комплект за жени - 80ml EDP+100ml Скраб за тяло

Колекцията на Carolina Herrera CH се допълва от нова версия, наречена CH Privee, обявена за "честване на загадката на женствеността и любовта като най-висша, непредсказуема сила".
CH Privee пристига във флакон с еднаква форма като CH Eau de Parfum Sublime, който е прегърнат от лилава кожа.

Тези два аромати са специални, тъй като дизайна на флакона им се различава от класическите издания на CH; те са с цилиндрична форма и от двете страни на бутилката има прозрачно стъкло, което прави флуида на аромата видим. Това, което характеризира цялата линия CH за жени, е черта на очарователните висулки на всички флакони, докато изданията CH Eau de Parfum Sublime и CH Privee имат тези висулки с инициалите на Carolina Herrera, висящи от големи ленти, изработени от кожа.

CH PRIVEE е подписан от парфюмерията Доминик Ропион, който представи новия аромат с напълно различен израз от предишните издания. Като се има предвид, че това е модна марка, бележките на композицията бяха подбрани, за да акцентират върху кожената структура и аромата, така че Ропион използва пачули, който е свързан с червен кожен акорд. Osmanthus absolute е ключовата червена нотка, излъчваща своя сладък, меден характер, заобиколен от ванилов хайвер.

Връхни нотки: розов пипер
Средни нотки: кожа, османтус
Базови нотки: ванилия, мускус
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет