Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 30 of 34
This product was added to our catalog on Thursday 26 August, 2021.

Chanel Coco Mademoiselle L`eau Privee Night fragrance - 100ml

Model EDP
Manufacturer Chanel
Price:   295.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Деликатна, чувствена интерпретация на COCO MADEMOISELLE, предназначена за носене през нощта.

Композиран от вътрешния създател на парфюмерист CHANEL Olivier Polge, този мек цветен дървесен аромат празнува чувствеността на нощта с обгръщащи нотки на бял мускус, осветени от мек абсолют на жасмин и акорд на розови листенца.

Eau Pour la Nuit се предлага в спрей за лесно нанасяне.

Завършете деня си с правилната нотка, като се обградите с мек, успокояващ аромат. Преди лягане напръскайте COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE по врата, китките и деколтето за момент на чиста релаксация.

Оригиналният Coco Mademoiselle е ярък, ексцентричен, пръскащ вид парфюм. L'Eau Privée принадлежи към паралелна реалност, тъй като е изключително деликатна и интимна версия на едноименния аромат. Това е версия за тези, които са се научили от четенето на дългогодишни модерни книги за самопомощ, които първо трябва да се обичате напълно, преди да обичате някой друг.

В Coco Mademoiselle L'Eau Privée има пълна липса на всичко, за което е възможно да се вкопчат мислите на човека, това е нематериален мускусен пашкул с мек розов жасминов блясък, това е полупрозрачен призрак на оригиналния аромат, които бихте разпознали, дори ако загубите обонянието си, просто по сълзене на очите и общ сърбеж. Оливие Полж има експертни познания за ДНК на марката - нито един аромат, който досега е правил, всички те бяха направени с голямо уважение, много внимание и наистина педантична прецизност.