Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 42 of 52
This product was added to our catalog on Thursday 26 August, 2021.

Chanel Coco Mademoiselle L`eau Privee Night fragrance - 50ml

Model EDP
Manufacturer Chanel
Price:   150.00лв.
Reviews
Деликатна, чувствена интерпретация на COCO MADEMOISELLE, предназначена за носене през нощта.

Композиран от вътрешния създател на парфюмерист CHANEL Olivier Polge, този мек цветен дървесен аромат празнува чувствеността на нощта с обгръщащи нотки на бял мускус, осветени от мек абсолют на жасмин и акорд на розови листенца.

Eau Pour la Nuit се предлага в спрей за лесно нанасяне.

Завършете деня си с правилната нотка, като се обградите с мек, успокояващ аромат. Преди лягане напръскайте COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE по врата, китките и деколтето за момент на чиста релаксация.

Оригиналният Coco Mademoiselle е ярък, ексцентричен, пръскащ вид парфюм. L'Eau Privée принадлежи към паралелна реалност, тъй като е изключително деликатна и интимна версия на едноименния аромат. Това е версия за тези, които са се научили от четенето на дългогодишни модерни книги за самопомощ, които първо трябва да се обичате напълно, преди да обичате някой друг.

В Coco Mademoiselle L'Eau Privée има пълна липса на всичко, за което е възможно да се вкопчат мислите на човека, това е нематериален мускусен пашкул с мек розов жасминов блясък, това е полупрозрачен призрак на оригиналния аромат, които бихте разпознали, дори ако загубите обонянието си, просто по сълзене на очите и общ сърбеж. Оливие Полж има експертни познания за ДНК на марката - нито един аромат, който досега е правил, всички те бяха направени с голямо уважение, много внимание и наистина педантична прецизност.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет