Top

Christian Dior Fahrenheit Le parfum за мъже - без опаковка - 75ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 22 of 41
This product was added to our catalog on Thursday 11 June, 2015.

Christian Dior Fahrenheit Le parfum за мъже - без опаковка - 75ml

Model без опаковка
Manufacturer Christian Dior
Price:   125.00лв.
Reviews
След летни версии и издания Aqua Fahrenheit и Fahrenheit Absolute , създателите на къщата предлагат нова, още по-интензивна версия тази година - чрез въвеждане на най-новото попълнение , Fahrenheit LE PARFUM .

Най-новата версия Fahrenheit LE PARFUM е пристигнал на пазара в началото на януари 2014 г. и осигурява характерната хармония на контрастите . Ароматът е създаден от парфюмериста на къщата на Dior , Francois Demachy.

Композицията се отваря с най-интензивната бележка досега , велур, придружени от сицилиански мандарина и сладък корен от сладник . Сърцето на състава предоставя нова смесица от аромати чрез смесване виолетово листо и ром подправено с кориандър и кимион. База на парфюма въвежда Bourbon ванилия който подчертава красотата на съставките , осигурява стабилност , затопля и се гушка в кожата.

Fahrenheit Le Parfum пристига в характерна форма флакон , чието стъкло е с преливащи се цветове в нюанси от мастило черно, червено с над светъл, слънчев жълт нюанс . Може да го намерите като 75ml в концентрация парфюм.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет