Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 31 of 33
This product was added to our catalog on Tuesday 21 February, 2023.

Christian Dior Homme Sport 2021 EDT for men - 75ml

Model EDT
Manufacturer Christian Dior
Price:   165.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Dior Homme Sport 2021 е дървесен пикантен аромат за мъже. Носът зад този аромат е Франсоа Демаши. Новата тоалетна вода Dior Homme Sport играе с теми за свежест и чувственост. Ароматът беше обявен като сияен, обогатен с ново, трайно впечатление.

Енергичен и елегантен, новият Dior Homme Sport съчетава луминесценцията на цитрусови и подправкови нотки с чувствено докосване на дърво и кехлибар, които носят "удара на ъперкът на боксьор". Композицията се разпознава веднага в началото, белязано от лимонената си свежест. За новия аромат Франсоа Демаши избра да обвие свежестта в подправки и да я закръгли с дървесни нотки и тамян. Тамянът е добавен за първи път в сърцето на Dior Homme Sport.

Прозрачното стъкло на бутилката е издълбано с елегантни линии и покрито с характерната за линията капачка, черен куб с логото на DIOR HOMME. Отдолу буквите SPORT се открояват в ярко винилово червено.

Връхните нотки са лимон, бергамот и алдехиди;
средните нотки са елеми и розов пипер;
базовите нотки са дървесни нотки, олибанум и кехлибар.