Top

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum за жени - 100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 32 of 59
This product was added to our catalog on Wednesday 07 May, 2014.

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum за жени - 100ml

Model EDP
Manufacturer Christian Dior
Price:   195.00лв.
Reviews
Hypnotic Poison от Dior в неустоим червен флакон също има невероятна популярност дори сред по-младите поколения. Нейната съблазнителна мекота привлича вниманието със секси комбинация от цветя , подправки и гурме аромати, сред които са тези, които отварят въображението си - сладник , кокосов орех, бадеми и ванилия. Това е също една от композициите , които направиха революция в света на парфюмерията . През години той е бил предлаган в няколко различни начини и в различни концентрации. Най-новото издание подписан от парфюмериста Francois Demachy , парфюмерист на Dior , изобразява дяволската страна на парфюма с ориенталска композиция, обогатена с Самбак жасмин със своите ледени - животинска нюанси.

Hypnotic Poison Eau de Parfum е изключително естествен и черпи енергия и сила от внимателно подбрани суровини . " Hypnotic Poison играе с абсолюта , техните естествени аромати и дълбочини. " - Казва Франсоа Demachy .
Съставa на парфюма предлага съблазнителни аромати на жасмин Самбак комбиниран с портокалов цвят, които затопля и заобиколен от смола като горещи нотки на тонка и деликатна ванилия. Gourmet , съблазнителен лицето е допълнително подчертана от сладка папрат , която е една от основните съставки на целия Hypnotic Poison линия.

Характерния флакон с формата на захаросана ябълка с тъмни пластове от разтопена лава е най-близък по форма и комбинация от нюанси на екстракта от парфюм аромат на Hypnotic Poison . Гърлото на бутилката е украсена с черна панделка със CD печат и флакон е увенчана с черна запушалка , която акцентира върху по-тъмен ( вещица ) страна на състава . Тя е на разположение от януари 2014 г. 50 мл Eau де Parfum и Eau де Parfum 100ml .

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de parfum за жени е лансиран през 2014 година.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет