Top

Christian Dior J\'Adore L\'or Essence EDP парфюм за жени-без опаковка-40m
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 34 of 59
This product was added to our catalog on Monday 09 March, 2015.

Christian Dior J'Adore L'or Essence EDP парфюм за жени-без опаковка-40m

Model без опаковка
Manufacturer Christian Dior
Price:   140.00лв.
Reviews
Dior представя нов J`Adore L`Or, създаден от роза и жасмин от Грас. Ароматът пристига на пазара края на октомври 2010 година, като 40ml Essence de Parfum.

Състава на новото издание включва най-висококачествени материали, които оставят богати аромати на кожата и я правят нежна, копринена и мека. Нюанса на този златен нектар е по-силен и топъл, точно като истинско злато. Като гаранция за качество, Dior акцентира върху съставки, използвани за парфюмите, които отговарят на най-високите критерии. Съставът включва Centifolia и Grandiflorum жасмин от Грас.

Екстракти от цветя наJ`Adore l`Or произхождат от "Домейн дьо Манон", управляван от едно и също семейство в продължение на три поколения. Това семейство е доставчик за Dior в продължение на години и те са запазили традицията на високо качество и до днес.

Розови листенца и жасмин са ръчно подбрани и аромата им оставя впечатление на един деликатен цветен букет, последвано от ориенталски нотки, които дават скъпоценно очарование на аромата. Базата се състои от мека и топла тонка абсолютна и чувствена ванилия от Таити.

Ориенталски аромат произхожда от пачули и капки от кехлибар и labdanum, като оставя впечатление за плътност.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет