Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 39 of 42
This product was added to our catalog on Sunday 18 March, 2018.

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray EDT парфюм за мъже -без опаковка- 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Christian Dior
Price:   115.00лв.
Reviews
Един аромат, два начина да го носите. Sauvage Very Cool Spray : дивият начин да носите аромат.

Къщата на Диор представила Sauvage през 2015 г. като модерен ароматно-ароматичен парфюм за мъже. Sauvage Very Cool Spray е нов вариант на този аромат, който излиза през пролетта на 2017 като освежаващо повторно оперение на оригинала в удобна опаковка.
Изработена, за да подчертае свежестта на състава, Sauvage Very Cool Spray не е нито дериватив, нито легерологичен вариант на оригинала. Съставът му е обогатен с доза грейпфрут в горните ноти, което го прави различен от първото издание и му дава допълнително свежест.
Открийте нов начин за носене на аромат: нечуплива бутилка, която можете да разпръсквате по какъвто и да е начин, да отнесете навсякъде и да я приложите по всяко време. Системата, задвижвана от атмосферата, е изключителна иновация на Dior.

Sauvage е радикално свеж състав, който е суров и благороден наведнъж. Природните съставки преобладават, тъй като лъскавите върхови нотки избухват със сочната свежест на бергамона Reggio di Calabria. Амброксан, извлечен от скъпоценни амбра, отприщва мощно дървесна пътека. "Въпреки, че Sauvage Very Cool Spray е състав" директен "като тоалетна вода, аз го видях като начин да подчертая структурата на Sauvage. Исках да разкрия рамката и същността му, така че това търсене на лекота и свежест да остане силен подпис. - Франсоа Демачи

Топ бележки: грейпфрут, бергамот, черен пипер
средни бележки: сичуан пипер, здравец, пачули, ветивер, лавандула, розов пипер, елеми
основни бележки: амброксан, кедър
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет