Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 9 of 9
This product was added to our catalog on Thursday 09 December, 2021.

Clinique Aromatics In White EDP perfume for women - 50ml.

Model EDP
Manufacturer Clinique
Price:   88.00лв.
Reviews
Един аромат в дългата линия от много интересни издания пристига от къщата на Clinique като наследник на класиката от 1971- Aromatics Elixir. Като най-старият аромат на Clinique, Aromatics Elixir заема специално място в колекцията на къщата, но също така и интересно място за качеството на композицията в парфюмерийната индустрия като цяло. Ципро-флоралната му композиция подчертава флоралните тартажни есенции от карамфил и роза, охлаждани с алдехиди и мъх.

"Винаги съм бил очарован от магията на Aromatics Elixir и своята привлекателност върху кожата. Исках да предам това чувство с нова, модерна композиция", заяви парфюмериста Nikolas Beaulieu по повод създаването на Aromatics in White.

През октомври 2014 г. Clinique представя Aromatics in White, аромат на кокосови нотки на пипер от Сичуан, елегантни виолетови листа и labdanum в топ бележки. Нежният преход към сърцето идва с цветни нюанси на рози и портокалов цвят, заобиколен от пачули, създавайки хармонично обединение на цветни и земни текстури. Дълбочината и чувственият аромат са осигурени от кожен мускус, преплетени с топъл сив кехлибар, бензоин и ванилия. Обединени по този начин те оставят в базата мек ориенталски подпис.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет