Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 22 of 38
This product was added to our catalog on Monday 26 December, 2022.

Collistar Rigenera Anti-Wrikle Face cream Set - 50ml +5ml eye contour+pouch

Model Комплект
Manufacturer Collistar
Price:   86.00лв.
Reviews
КУТИЯ КОМПЛЕКТ REGENERA КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ИЗГЛАЖДАЩ ЛИЦЕ И ШИЯ + Изглаждащ околоочен контур против бръчки 5 ml + THE BRIDGE Beauty-Bag

Кутията Collistar Regenerate за изглаждане против бръчки за лице и шия се състои от:
- Regenerate изглаждащ крем против бръчки за лице и шия 50ml
- Изглаждане на околоочния контур против бръчки 5ml
- Чанта за красота THE BRIDGE

COLLISTAR AND THE BRIDGE - ИТАЛИАНСКА СТРАСТ
The Bridge, съвършенството на италианските кожени изделия, подписва ексклузивните Beauty-Bags на подаръчните кутии Collistar.
Чантите Beauty-Bags имат елегантен и основен дизайн, украсен от емблематичното макси лого, напомнящо за наследството на марката, и се предлагат в най-съвременните и разнообразни цветове, бордо, розово и цвят кожа.

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ
Този "активен" крем намалява бръчките и подобрява текстурата на кожата, която изглежда по-гладка и жизнена. С активни съставки, вдъхновени от науката за биорегенерацията: хиалуронова киселина с много ниско молекулно тегло и два биомиметични пептида за реактивиране на дълбоката клетъчна регенерация и запълване на бръчките отвътре. Формулата е завършена от меристематични клетки на италианската Rosa Canina, които ревитализират кожата и подобряват нейната текстура. Благодарение на изключителната Targeted Active Technology®, текстурата обхваща съставките и ги пренася там, където са необходими, като ги кара да проникват дълбоко за максимална ефективност. Топящата се текстура от ново поколение подхранва кожата, без да я утежнява. За всички типове кожа, дори и чувствителната.

ИЗГЛАЖДАНЕ НА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР ПРОТИВ БРЪЧКИ
Лек гел-крем, който намалява бръчките и линиите за по-гладък околоочен контур. С активни съставки, вдъхновени от науката за биорегенерацията за реактивиране на дълбоката клетъчна регенерация и запълване на бръчки. Меристемичните клетки на италианската ехинацея противодействат на бръчките в областта на очите. Благодарение на ексклузивната Targeted Active Technology®, текстурата обхваща съставките и ги пренася там, където са необходими, карайки ги да проникнат дълбоко.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет