Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 29 of 29
This product was added to our catalog on Monday 13 February, 2023.

Dali Haute Daligramme Ma Vie EDP perfume for women - 100ml

Model EDP
Manufacturer Salvador Dali
Price:   185.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Необикновена и екстравагантна легендарна двойка, Гала и Салвадор Дали имаха изключителна и безусловна любов един към друг. Тази колекция от редки парфюми е вдъхновена от Далиграмите, любовна азбука, изобретена от Дали и посветена на Гала, за да символизира тяхната слята любов. Това е изразът на тази луда любов, която е интерпретирана в ароматите.
Eau de Parfum, измислен от талантливи жени парфюмеристи – Mathilde Bijaoui, Amélie Bourgeois, Alexandra Carlin, Véronique Nyberg, Cécile Zarokian – като интимни писма, шест тайни послания, адресирани до Гала от Дали: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Queen, Ma Force, Ma Victoire. Правоъгълните стъклени бутилки, украсени със златни далиграми, обекти на мечти и удоволствие, съдържат тези божествени аромати, много от които са съставени от редки естествени суровини.

Ароматът Ma Vie символизира дълбоката духовна и телесна връзка между Салвадор Дали и Гала. Mathilde Bijaoui си представяше този аромат като съблазнителен парфюм, поради което тя реши да създаде ароматна композиция, която да бъде изключително привлекателна и пристрастяваща. Малко интензивен, радостен и експресивен ром е преплетен с опияняващо и пламенно турско розе. Розата страстно се обедини с лилията, придавайки на цялата композиция невероятно привлекателен характер. Неочакваното докосване на лешник разтърсва листата на пачули и засилва пристрастяването към парфюма. Ароматът е елегантен, мистериозен и съблазнителен.

Връхни нотки: ром, круша
Сърдечни нотки: турска роза, лилия
Базови нотки: лешник, пачули