Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 27 of 31
This product was added to our catalog on Monday 26 February, 2018.

Davidoff Cool Water Ocean Extreme EDT парфюм за мъже - 200ml

Model EDT
Manufacturer Davidoff
Price:   80.00лв.
Reviews
Откакто стартира през 1988 г., емблематичният Davidoff Cool Water е ароматът на водата и океана. Новата лимитирана версия Cool Water Ocean Extreme излиза през лятото на 2016 г. и подкрепя експедицията "Прищинските морета" на National Geographic, която има за цел да постави световното море под закрила.

Davidoff Cool Water Ocean Extreme се обявява като горчив и хладен аромат на изследователи, аромат на дълбоководни експедиции. Тя се опитва да рисува пейзаж с най-чистите солени, огромни пространства и ослепително отражение на светлината върху дълбокия син океан.

Новата интерпретация остава вярна на оригиналния състав и играе с интензивни аромати, които осигуряват свежест и воден характер. Съставът е създаден от Takasago perfumers Antoine Lie и Jean Jacques. Ледените свежи топ бележки включват замразена мента, плодове от хвойна и розмарин. Ароматното сърце е направено от морски нотки, лавандула, сандалово дърво и здравец. Базата осигурява свеж, мъжки подпис с аромати на кедър, кристален мускус и морски водорасли.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет