Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 52 of 52
This product was added to our catalog on Wednesday 22 March, 2023.

D&G Dolce Q Eau de Parfum for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Dolce and Gabbana
Price:   130.00лв.
Reviews
Най-новият женствен аромат, Q by Dolce & Gabbana, току-що е пуснат на пазара, обещавайки нова черешова версия в "черешовата вълна" от аромати . Q с короната пристига във флакон със същата форма като мъжкия аналог, увенчан със златна корона и украсен с червени детайли. Сокът е розов, обявявайки плодовата и флорална тема на най-новия аромат.

Q by Dolce & Gabbana е подписан от парфюмериста Daphne Bugey, избирайки основните нотки на сицилиански лимон (радостен и искрящ ефект), череша (контраст от сладки и кисели вкусове) и кедрово дърво (за решителната и чувствена следа).
Както Dolce & Gabbana обявява: "Страст, сила, мощ: това е Q от Dolce & Gabbana. Дървесна и плодова парфюмна вода, достойна за силата и харизмата на истинска кралица."

Връхни нотки: Ароматът се отваря с искрящи цитрусови нотки на сицилиански лимон и червен портокал, придружени от деликатни жасминови листенца.
Средни нотки: В сърцето на парфюмната вода Q by Dolce&Gabbana се крие сладката и хрупкава нотка на череша, съблазнена от кремообразния хелиотроп.
Базови нотки: Нотки на кедрово дърво, кристален мускус и мек мускус придават на букета интензивно мощно докосване.