Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 84 of 86
This product was added to our catalog on Tuesday 19 May, 2020.

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Live EDP perfume for women - 125ml

Model EDP
Manufacturer Elizabeth Arden
Price:   38.00лв.
Reviews
Elizabeth Arden 5th Avenue е една от емблематичните линии на Елизабет Арден, създадена като символ на богатството, усещането за стил и страхотната енергия на Ню Йорк. Световноизвестната улица 5th Avenue се превърна в емблематичен "стълб" на колекцията за парфюми Elizabeth Arden, оставяйки своя интензивен и уникален флорален знак, подписан от парфюмериста Ann Gottlieb през 1996 година.

Най-новото издание в колекцията на парфюмите 5th Avenue е 5TH AVENUE NYC LIVE, аромат с модерна флорално-чипре композиция, динамична и жизнена.

„За 5th Avenue NYC Live исках да създам аромат, който улавя неповторимата енергия и вълнение на Ню Йорк Сити, както и елегантната привлекателност и изтънченост, които 5th avenue вдъхновява за всички нас. За да постигна това, смесих луксозния Жасмин Самбак и Очарователния невен, за да осигуря завладяващ, изискан подпис в основата на аромата. Добавих искрящ Pink Pepper и Acai Berry отгоре за допълнителен прилив на енергия и жив цвят, който придава на аромата динамична нотка от момента, в който за първи път го почувствате. Накрая увих аромата със светещи кашмирени гори и бяло пачули, за да завърша аромата с мека, сияйна следа, която излъчва увереност и изящество. Вярвам, че комбинацията от тези изящни елементи ще ви пренесе до луксозния магнетизъм на 5-то авеню, предоставяйки увлекателно изживяване на аромата като никой друг. " - Карлос Дж. Винялс, вицепрезидент парфюмерист, Symrise.

Пирамида на аромата:

Горни нотки: Acai Berry, пенлив розов пипер, мандарина.

Сърдечни нотки: невен, нероли, ароматен жасмин самбак.

Базови нотки: кашмирово дърво, мускус и пачули.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет