Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 57 of 61
This product was added to our catalog on Saturday 27 January, 2024.

Elizabeth Arden Red Door EDT for women - 30ml.

Model EDT
Manufacturer Elizabeth Arden
Price:   39.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Отваряйки флакона, съдържащ аромата Elizabeth Arden Red Door, вие ще се потопите в един съвършен свят и ще станете собственик на талисман, който ще ви носи само приятни събития и нежни спомени. Събития и спомени, разкрити от елегантен букет от аромати, съставени и изпълнени с богатството и рядкостта на флоралните мотиви, съчетани с чувствени и топли нотки.
Начални нотки, вдъхновени от иланг-иланг и вълнуващия аромат на червена роза. Събуждайки, в самото „сърце“, Elizabeth Arden Red Door, луксозни мотиви, изпълнени с комбинации от флорални аромати на жасмин, орхидея, момина сълза, съцветие от марокански портокал, карамфил, горска лилия, дива теменужка и богатството на фрезия. Закотвен и поддържан от „основа“ от сандалово дърво, дъбов мъх и пикантен ветивер, слят с богатата сладост на меда. Този изискан и обгръщащ „вкус на аромат“ разкрива пълнотата на чувствата и събужда желанията, като по този начин създава уникален образ на женска елегантност.

Връхни нотки: диви теменужки, иланг-иланг, момина сълза, роза, фрезия
Сърдечни нотки: портокалов цвят, карамфил, жасмин, иланг-иланг, червена роза, момина сълза, лилия, марокански портокалов цвят, орхидея, теменужка, фрезия
Базови нотки: ветивер, дъбов мъх, мед, сандалово дървоElizabeth Arden Red Door е лансиран през 1989 година.