Top

Escada Especially Escada EDP парфюм за жени - 75ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 15 of 44
This product was added to our catalog on Sunday 18 December, 2011.

Escada Especially Escada EDP парфюм за жени - 75ml

Model EDP
Manufacturer Escada
Price:   85.50лв.
Reviews
Разкошен нов аромат от Модна къща Escada, луксозно и женствено ухание, вдъхновено от духа на съвременната жизнерадостна, спонтанна и чаровна дама, която обича да дава воля на емоциите си.

Especially Escada е създаден около деликатен розов акорд. Резултатът е фин и изискан аромат, отражение на деликатна женственост. Вдъхновен от сияйното ухание на сутрешната роса върху бляскава роза, Especially Escada е израз на лукс, но по модерен и безгрижен начин. Ароматът се разкрива със свежото ухание на праскова, съчетано с екзотични нотки от семена на амбрет.

В сърцевината е уникалното ухание на разкошната българска роза, която добавя дълбочина и отличителен характер на парфюма. Деликатни нотки иланг-иланг в съчетание с розата излъчват нежна притегателна сила. В базата откриваме леки мускусни нотки, които подсилват деликатния розов акорд.

Световноизвестният супермодел Бар Рафаели е лицето на Especially Escada.

Сътрудничеството с Escada е първият път, в който Рафаели е лице на марка дамски аромат. “Много съм развълнувана да работя с толкова известна марка като Escada, страхотно е! Escada е наистина перфектната комбинация между това да бъдеш класическа и елегантна, но и същевременно да се забавляваш. Концепцията на новия аромат е изцяло за това да избягаш от реалността и да дадеш воля на емоциите си, и като жена го намирам за наистина вдъхновяващо”, казва Бар Рафаели.

Escada Especially Escada е нов аромат е и лансиран 2011 година
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет