Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 1 of 4
This product was added to our catalog on Saturday 09 July, 2022.

Etat Libre d'Orange Experimentum Crucis EDP unisex perfume - without package- 10

Model без опаковка
Manufacturer Etat Libre d'Orange
Price:   145.00лв.
Reviews
С акцент върху оригиналността, дързостта, автентичността и свободата на изразяване, Etat Libre d’Orange предлага изненадващи обонятелни композиции, без никакви ограничения по отношение на креативността, суровините или разходите. Ето защо марката среща все по-голям брой страстни фенове, които виждат в Etat Libre d’Orange нейната уникалност, искреност и придържане към нейния дух: луксозен, провокативен, понякога ироничен, често подривен и винаги елегантен.
Etat Libre d’Orange е декларация за независимост. Парфюми за живота и любовта и правенето на любов.

EXPERIMENTUM CRUCIS Отворете нов ароматен път, отвъд светлината и гравитацията Нютон, извинете ни!

Легендата разказва, че ябълка от дърво паднала върху главата на Нютон - и така се родила теорията за универсалната гравитация. Но тогава нека си представим различна сцена – Нютон, заспал под розов храст. И вместо ябълка пада цвете, огромна роза, напълно ухаеща, месеста роза. Щеше ли да го почувства? Щеше ли да забие лицето си в сърцето на цветето? И какво би означавало това за неговата теория?
Този аромат: Шипър! И много точна и ясна формула, като нещо, което се стоварва върху теб, внезапно и директно. И никога не те напуска. Следа от аромат, която се задържа. Акигала дърво и пачули за роза с мед.

Така че ни извинете, че се вдъхновихме от вашия Experimentum Crucis! Ти беше вдъхновението и източникът на критики за толкова много. И тъй като вашата теория промени нашето виждане за света, ние се опитахме да създадем аромат, който ще промени света.

Връхните нотки са кимион, ябълка и личи;
средните нотки са роза, жасмин и мед;
базовите нотки са Акигала дърво, Пачули и Мускус.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет