Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 21 of 23
This product was added to our catalog on Sunday 12 February, 2023.

Giorgio Armani Armani Code PARFUM for men - 125ml

Model PARFUM
Manufacturer Giorgio Armani
Price:   240.00лв.
Reviews
Силен, но чувствителен, Armani Code Parfum преоткрива обонятелния подпис на оригиналния аромат на Armani Code. Запазвайки своята дървесна ароматна, чувствена идентичност, Armani Code Parfum улавя квинтесенцията на Armani Code. Това се изразява в ароматните връхни нотки на аромата и мощните мъжествени базови нотки, като сърцевината сега е изпълнена с усилена чувствителност. Armani Code Parfum, новият мощен, но чувствителен обонятелен подпис.

ТОП БЕЛЕЖКИ:
ARMANI CODE PARFUM се отваря с ярки връхни нотки, които вибрират с Vert de Bergamote и Bergamot Heart, и двете с произход от Калабрия, Италия. Vert de Bergamote се извлича чрез молекулярна дестилация, което позволява на парфюмериста внимателно да избере специфичен молекулярен сегмент от бергамот. Тази иновативна и ексклузивна техника за създаване на нотката улавя свежата и зелена връхна нотка на бергамот, като същевременно създава дълготрайна свежест.

СЪРДЕЧНИ НОТКИ:
Сърцето на аромата е съставено от Clary Sage Heart, произхождащ от Прованс, в Южна Франция. Изтънченото сърце на аромата се движи от сливането на естествени и технологични нотки на ирис. Тази смес от естествен, резиноиден ирис от Мароко и синтетични алдехиди на ириса придава нова чувствителност на ароматния подпис на ARMANI CODE.

БАЗОВИ НОТКИ:
Основавайки се на наследството на оригиналния аромат на ARMANI CODE, мощната база на аромата се характеризира с мощен абсолют от зърна тонка от Бразилия. Заедно с Cedar Wood Heart от Вирджиния, САЩ, базовите нотки на ARMANI CODE PARFUM подчертават властния подпис на ARMANI CODE.