Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 30 of 35
This product was added to our catalog on Tuesday 17 August, 2021.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP perfume for women- 75ml

Model EDP
Manufacturer Givenchy
Price:   99.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Направете всеки момент незабравим с Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray, ярък цветен цвят, който е ода на живота.
Изпълнен с розова енергия на жена, която живее свободно и прегръща силата на своята женственост, Rosy Crush е закачливо флиртуващ аромат, който улавя същността на спонтанността със своя съюз между розова свежест и смела жизненост.
От първия шприц Rosy Crush ще завладее. Доминиращите флорални нотки се преплитат с отваряне на розов пипер и годжи плодове, преди да се срещнат с цъфтящ букет от абсолюти на роза и божур в сърцето. На сухо, неговата шипрова основа е запалена от характерна нотка на пачули, което я прави перфектен аромат ден за нощ.
Rosy Crush е обонятелна експлозия от щастие и ако все още не сте се влюбили в нейните прелести, пригответе се да се влюбите до упор. Независимо дали отивате на среща, в офиса или за коктейли, Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray ще създаде магия, която ще ви се стори, че всичко е възможно.

Връхните нотки са плодове годжи, розов пипер, портокал, лимон и бергамот;
средните нотки са роза и божур;
базовите нотки са мускус, ванилия, пачули и амброксан.