Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 17 of 17
This product was added to our catalog on Sunday 19 March, 2023.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP парфюм за жени - 50ml

Model EDP
Manufacturer Gucci
Price:   138.00лв.
Reviews
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum е весел флорален парфюм.
Вкусна отвара от радост, изградена около цветето гардения, смесено с абсолют на слънчев жасмин, радостен акорд на крушов цвят и сладък акорд на кафява захар.
Избягайте в земя на фантазия, пълна с радост с Gucci Flora. Развивайки се във вкусна нова парфюмна вода, флорална, но деликатно сладка, Gucci Flora Gorgeous Gardenia е лансирана отново в нова кампания, пълна с очарователни цветя и животни. Отличителен флорален аромат за всички жени със свободен дух, изпълнени с положителна енергия.
Парфюмът е изграден около цветето гардения, възхищавано от древни времена заради великолепието си и за което се казва, че се използва в еликсири и магически отвари. Вдъхновен от тази легенда и идеята за нейната мистична сила, скъпоценната нотка на бяла гардения е смесена с абсолюта на жасмин грандифлорум. Тази вкусна отвара от радост се въвежда от весел акорд на крушов цвят, докато намек за акорд на кафява захар добавя деликатна сладост към следата му.

В нова продълговата бутилка, розовото лакирано стъкло и лъскавата златна запушалка го правят обект на красота. Забележително допълнение е отличителният модел Flora на Къщата, преосмислен с дизайн, вдъхновен от визията на Алесандро Микеле. Десенът, който е част от идентичността на Gucci, е картина на цветни цветя от художника Vittorio Accornero, създадена за Gucci през 1966 г.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет