Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 64 of 71
This product was added to our catalog on Friday 16 March, 2018.

Guerlain Jardin De Bagatelle EDP жени - без опаковка - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Guerlain
Price:   95.00лв.
Reviews
Jardins de Bagatelle е част от колекцията на Guerlain's Patrimoine. Колекция от емблематични аромати, съставена от повече от век от пет поколения на парфюмерите. Тези митични пионерски парфюми съставят уникална олфативна библиотека, която Мезон Гуерлайн се стреми да запази.

Jardins de Bagatelle са изпълнени с многобройни бели цветя, сортове роза, зюмбюли, нарциси и нарцис с изключителна яркост, за великото удоволствие на всеки, който обича природата.
Jardins de Bagatelle се представя в спрей бутилка, вдъхновена от емблематичната Бутилка за пчели, покрита с 69 пчели от империята.
Радостен, блестящ, завладяващ. Jardins de Bagatelle е ефирна и ярка същност, блестящ аромат. Сърцето е истински букет от бели цветя (нероли, жасмин и гардения), които празнуват върху основата на отровна тубероза, подчертана с дървесни нотки. Jardins de Bagatelle цъфти над туберзова основа. Тази суровина има и афродизионни сили. Във времето на Луи XVI неговият аромат изпълваше въздуха в кралския двор, за да идентифицира всички неженени бременни жени: тези жени щели да припаднат под въздействието на това отровно цвете!
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет