Top

Guerlain Mitsouko Eau de Toilette for women - without package - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 11 of 32
This product was added to our catalog on Saturday 04 November, 2017.

Guerlain Mitsouko Eau de Toilette for women - without package - 50ml

Model без опаковка
Manufacturer Guerlain
Price:   66.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Mitsouko е създаден от Jacques Guerlain през 1919 г. Създаването на Mitsouko е вдъхновен от героинята на романа на Claude Farrčre's -"Битката", една история за любовта между Mitsouko , съпругата на японския адмирал Того, и британски офицер. Историята се случва през 1905 г. по време на войната между Русия и Япония. И двамата мъже се включват във войната, а Mitsouko, крие чувствата си с достойнство, изчаква резултатът от битката за да види кой от двамата мъже ще се върне при нея и ще и бъде спътник.

Mitsouko е мистериозен аромат, който не позволява на всички да видят красотата му. Откриването е дълго, като игра на всички красиви бележки, и, разбира се, този аромат не е за обикновения ден. На кожата звучи така, сякаш започва отдалеч без никакви намеци и достига до интензивната си и чувствена страна. Mitsouko е един от най-известните аромати на шипрова основа с хладни топ бележки и мъх в основата. Но също така има и бележки на сочна праскова, която дава ясен и доста алчен нюанс. Аромата разполага още с бергамот, праскова, жасмин, майска роза, подправки (канела),дъбов мъх, ветивер и дърво. Ароматът е бурен, необичаен и елегантен, не прекалено сладък, нито тежък, добре балансиран.
Eau de Toilette е много по-остър, докато Eau de Perfume е по-топъл и по-хубав.