Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 13 of 16
This product was added to our catalog on Saturday 21 October, 2023.

Hermes H24 Eau de Parfum for men - without package - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Hermes
Price:   145.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

H24 е първият парфюм, изразяващ съвременния мъж, както го вижда Hermès. Жив, чувствен и ярък парфюм, произтичащ от дръзката смесица между природа и технология.
Предмет за многократно пълнене с аеродинамична форма; 100% рециклирана и годна за рециклиране хартиена кутия, украсена с мрежа в цвят липа, затваряща, но отваряща пространството.
Създаден от парфюмериста на Hermès Christine Nagel, парфюмната вода H24 разкрива интензивна сила като нов подпис. Дървесен аромат, парфюмна вода H24 черпи от щедрата, ботаническа сила на обгръщащата салвия, плътен високотехнологичен мъх и топъл и вибриращ скларен.
Със своите изчистени линии, бутилката, проектирана от Philippe Mouquet, е украсена с мъхестозелен лак, който отразява обонятелните нотки на аромата. Интензивно сивата кутия е украсена с фина лайм-зелена линия, която ограничава и отваря пространството.

Връхни нотки: салвия
Средни нотки: горски мъх
Базови нотки: скларен