Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 10 of 13
This product was added to our catalog on Monday 17 May, 2021.

Hermes H24 EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Hermes
Price:   155.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Създадена от парфюмериста на Hermès Christine Nagel, тоалетната вода H24 е първият обонятелен израз на съвременния мъж според Hermès. Това е ярък и сияен аромат, произтичащ от дръзката комбинация от природа и технология.
Ароматната, ботаническа свежест на тоалетна вода H24 е подплатена от смес от обгръщащ градински чай, електрически нарцис, ободряващо палисандрово дърво и топъл, метален скларен.Проектирана от Philippe Mouquet, бутилката изразява импулса и енергията на съвременния мъж. Неговата градска сива кутия, украсена с лайм-зелена линия, ограничава и отваря пространството.
Аеродинамичната бутилка за многократно пълнене е изработена от рециклирано стъкло. Изработена изцяло от необработена хартия, кутията е съставена от рециклирани влакна. H24 е ключът към едно ново пространство. H за Hermès, Homme и Hours. 24, за да предизвика връзка с времето и връзка към водещия адрес на Къщата на 24 rue du Faubourg Saint-Honore.

Връхни нотки: Салвия
Средни нотки: Метални нотки
Базови нотки: Нарцис, палисандрово дърво.