Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 11 of 16
This product was added to our catalog on Thursday 09 June, 2022.

Hermes H24 EDT for men - without package - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Hermes
Price:   127.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Създадена от парфюмериста на Hermès Christine Nagel, тоалетната вода H24 е първият обонятелен израз на съвременния мъж според Hermès. Това е ярък и сияен аромат, произтичащ от дръзката комбинация от природа и технология.
Ароматната, ботаническа свежест на тоалетна вода H24 е подплатена от смес от обгръщащ градински чай, електрически нарцис, ободряващо палисандрово дърво и топъл, метален скларен.Проектирана от Philippe Mouquet, бутилката изразява импулса и енергията на съвременния мъж. Неговата градска сива кутия, украсена с лайм-зелена линия, ограничава и отваря пространството.
Аеродинамичната бутилка за многократно пълнене е изработена от рециклирано стъкло. Изработена изцяло от необработена хартия, кутията е съставена от рециклирани влакна. H24 е ключът към едно ново пространство. H за Hermès, Homme и Hours. 24, за да предизвика връзка с времето и връзка към водещия адрес на Къщата на 24 rue du Faubourg Saint-Honore.

Връхни нотки: Салвия
Средни нотки: Метални нотки
Базови нотки: Нарцис, палисандрово дърво