Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 14 of 18
This product was added to our catalog on Thursday 09 June, 2022.

Hermes L'Ombre des Merveilles EDP parfum for women - 30ml

Model EDP
Manufacturer Hermes
Price:   100.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

2020 година отново подари на феновете още една интерпретация на солено-топлия аромат Eau des Merveilles, който носи името Hermes L'Ombre Des Merveilles/. Този път работата по парфюмната пирамида беше поверена на креативния млад парфюмерист Кристин Нагел, която реши да измисли чувствена ориенталско-дървесна тема.
Ароматът олицетворява приказната атмосфера на летен звездопад, когато цялото небе е осеяно с мигащи съзвездия, безкрайно красиви и невероятно далеч от Земята. Смолистият благовонен акорд е избран като магическа линия, която разделя тъмната нощ от първите лъчи на утринната зора, около която е изградена тази зашеметяваща парфюмна картина. Контрастиращата тонизираща свежест на черен чай на върха на триъгълника майсторски влиза в обонятелна битка с финалните вълни от смолисти зърна тонка, като в тази битка няма губещи, а само победители. Тъмното кадифе на кашмирения шлейф лежи върху кожата като мистериозно платно на ориенталска съблазън.
Композицията на Hermes L'Ombre Des Merveilles е проектирана в дизайн, познат на цялата серия аромати. Кръглата бутилка, съдържаща невероятен еликсир, е боядисана с безупречен син градиент със сребърни звезди, които блестят в нея.

Връхни нотки: Черен чай
Средни нотки: Тамян
Базови нотки: Зърна тонка