Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 11 of 18
This product was added to our catalog on Wednesday 02 September, 2020.

Hermes L'Ombre des Merveilles EDP parfum for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Hermes
Price:   135.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

2020 година отново подари на феновете още една интерпретация на солено-топлия аромат Eau des Merveilles, който носи името Hermes L'Ombre Des Merveilles. Този път работата по парфюмната пирамида беше поверена на креативния млад парфюмерист Кристин Нагел, която реши да измисли чувствена ориенталско-дървесна тема.
Ароматът олицетворява приказната атмосфера на летен звездопад, когато цялото небе е осеяно с мигащи съзвездия, безкрайно красиви и невероятно далеч от Земята. Смолистият благовонен акорд е избран като магическа линия, която разделя тъмната нощ от първите лъчи на утринната зора, около която е изградена тази зашеметяваща парфюмна картина. Контрастиращата тонизираща свежест на черен чай на върха на триъгълника майсторски влиза в обонятелна битка с финалните вълни от смолисти зърна тонка, като в тази битка няма губещи, а само победители. Тъмното кадифе на кашмирения шлейф лежи върху кожата като мистериозно платно на ориенталска съблазън.
Композицията на Hermes L'Ombre Des Merveilles е проектирана в дизайн, познат на цялата серия аромати. Кръглата бутилка, съдържаща невероятен еликсир, е боядисана с безупречен син градиент със сребърни звезди, които блестят в нея.

Връхни нотки: Черен чай
Средни нотки: Тамян
Базови нотки: Зърна тонка