Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 2 of 18
This product was added to our catalog on Sunday 22 February, 2009.

Hermes Un Jardin Sur Le Nil EDT unisex -without package- 100ml.

Model без опаковка
Manufacturer Hermes
Price:   130.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Подарете си невероятната атмосфера и впечатление от неземната красота на брега на величествената река Нил с аромата Hermes Un Jardin Sur Le Nil. Водещият парфюмерист на търговската къща Hermes Жан-Клод Елън, вдъхновен от неяснотата и контрастите на Африка, създаде зашеметяващ парфюм, който е въплъщение на оптимизъм, забавление и радост. Красотата на екзотичните цветя на Средиземно море се разкрива напълно на брега на могъщата река, а приятната свежест на речния бриз ви обгръща с умиление и спокойствие. Този великолепен пролетно-летен аромат ще се хареса както на мъже, така и на жени, тъй като представлява унисекс категорията.
Във връхните нотки на Hermes Un Jardin Sur Le Nil, цитрусов грейпфрут и зелено манго разпръскват вибрации на щастие, а до тях са домати и моркови, отгледани по бреговете на Нил. В „сърцето” тихо шепнат тръстика и божури, а около зюмбюл, лотос и портокал танцуват весело хоро. Композицията завършва с искрящи нюанси на ирис, мускус, канела, тамян и лабданум.

Връхни нотки: грейпфрут, зелено манго, домати и семена от моркови.
Сърдечни нотки: лотос, тръстика, портокал, зюмбюл и божур.
Базови нотки: мускус, ирис, тамян, лабданум и канела.

Лансиран през 2005 година.