Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 4 of 18
This product was added to our catalog on Monday 23 April, 2012.

Hermes Un Jardin Sur Le Toit EDT unisex-without package- 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Hermes
Price:   115.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Известната парфюмерийна къща Hermes пусна серия от аромати, наречена Un Jardin, посветена на великолепните градини на света. Първоначално колекцията съдържа три аромата, но през 2011 г., пропит от красотата на природата насред мегаполиса, Жан-Клод Хелън създава аромата Hermes Un Jardin Sur Le Toit (Градина на покрива). Трябва да се отбележи, че прототипът е много специфична предна градина - остров от зеленина и природа на покрива на централния офис на Hermes. Създателят на парфюма ви призовава да спрете в бясния ритъм на големия град, да се вслушате в природните си източници и да усетите какво означава да обичаш живота. Ароматът се оказа много деликатен, внася капка спокойствие в шумния живот на съвременния човек.
Възхитителният плодов фужерен букет на тоалетна вода Hermes Un Jardin Sur Le Toit има доста скромен състав, който не намалява великолепието на аромата. Базовата нотка е изцяло посветена на свежестта на зелена трева. В „сърцето” носът е леко гъделичкан от сладките миризми на зряла ябълка и круша, край които кралицата на цветната градина, розата, излъчва ненадминат аромат. Композицията е завършена от сложни и капризни нюанси на розмарин и магнолия.

Hermеs Un Jardin Sur Le Toit EDT парфюм за жени е лансиран през 2011 година