Top

Hugo Boss Hugo Just Different EDT парфюм за мъже - 40ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 39 of 82
This product was added to our catalog on Wednesday 21 September, 2011.

Hugo Boss Hugo Just Different EDT парфюм за мъже - 40ml

Model EDT
Manufacturer Hugo Boss
Price:   45.00лв.
Reviews
HUGO Just Different е дългоочакваното продължение на обичания оригинал HUGO Man, който е най-добре продаваният в световен мащаб аромат-икона през последните шестнадесет години. Въплъщавайки авангарден, но същевременно убедителен стил, модата HUGO осигурява прогресивен външен вид със съвременно звучене и последният аромат на модната къща HUGO Just Different възприема този иновативен подход с неконвенционално, изненадващо и свежо ухание, което ви вдъхновява да виждате нещата по различен начин, през различни перспективи.

HUGO Just Different е за мъжа, който черпи вдъхновение от всичко, което го заобикаля. Неговото пътуване е необикновено и маршрутът, който избира, изглежда без конкретна цел; при всяка стъпка движенията му са бързи, енергични, спонтанни. Той вижда неочакваното и осъзнава, че възприемчивият ум е ключът за неговия творчески успех и обогатяване. Той има способността да вижда света около себе си различно, той е катализаторът за нови изживявания и заедно със своите приятели преобръща нощта надолу с главата и после обратно.

Джаред Лето е новото лице на HUGO Just Different и HUGO Man, идеално олицетворява този креативен и експериментален дух. Превъплъщение на любопитния наблюдател, той е в непрекъснато търсене на оригинални идеи и изживявания от разнообразни източници.

HUGO Just Different е преоткриване на класическия свеж, мъжествен, папратов аромат. Черпейки вдъхновение от фундаменталните контрасти на градската среда, в която мъжът HUGO живее, той се характеризира с неочаквано преливане на различни съставки, комбинирайки освежаваща прохлада с мека топлина.

Hugo Boss Hugo Just Different EDT парфюм за мъже е нов аромат и е лансиран 2011 година
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет