Top

Hugo Boss Hugo Woman EDP парфюм за жени - 30ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 16 of 28
This product was added to our catalog on Tuesday 11 August, 2015.

Hugo Boss Hugo Woman EDP парфюм за жени - 30ml.

Model EDP
Manufacturer Hugo Boss
Price:   53.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Hugo Boss стартира Hugo Woman, аромата, който бележи края на деветдесетте години, през 1997 г. Ароматът стартира като свеж и ефирен цветно-плодов, наличен в концентрация Тоалетна вода. В края на 2014 г., идва нова версия-Hugo Woman в концентрация Eau де Parfum.

Hugo Woman Eau de Parfum е цветен, плодов аромат, който се твърди, че съдържа един нетрадиционен, момчешки обрат. Ароматът съчетава неочаквани природни съставки с иновативни молекули. Тя е смесица от традиционни женски и неочаквани мъжки тонове, с цел да се предефинират аромати на жените, за да отрази минималистичен блясък на тази къща.

Връхните нотки включват плодови акорди на бойзенова, пенлива италианска мандарина и планинска прохлада на Хималайската червена трева. Сърцето се състои от жасмин Самбак, черна слива, ирис и пикантен черен чай. Базата е топла с кехлибарени акорди и сандалово дърво завързана с кедър.