Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 20 of 23
This product was added to our catalog on Monday 08 January, 2024.

Issey Miyake a Drop D'Issey Essentielle EDP perfume for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Issey Miyake
Price:   90.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Issey Miyake продължава наследството на японския дизайнер, този път с разширяване на линията аромати A Drop d'Issey с нов фланкер, A Drop d'Issey Essentielle. Този нов аромат разказва нова история за вода, пропита с леки флорални и растителни нотки. Открийте бляскав и ефирен аромат, вдъхновен от утринна мъгла. Проследете пътешествието на една дъждовна капка през природата, улавяйки растителните и флорални нотки, които среща по пътя си, преди най-накрая да се изпари на зазоряване с първите слънчеви лъчи.
A drop d'Issey Essentielle е сияен, растителен и флорален аромат за жени. Във връхните нотки зеленият, жив акорд на хрупкави листа улавя свежестта на момента. В сърцето характерните нотки на люляк се смесват с есенцията на магнолия в поетичен, билков бриз. Базовите нотки са леки и мускусни, обгръщащи кожата като меки, топли слънчеви лъчи.
Бутилката продължава със същия дизайн и форма, направена да наподобява кръгла водна капка, но този път стъклото е в зелен тон, което предполага свеж, естествено ухаещ аромат вътре.

Връхни нотки: акорд на хрупкави листа
Средни нотки: Акорд на воден люляк
Базови нотки: мускус, магнолия