Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 4 of 8
This product was added to our catalog on Wednesday 08 September, 2021.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Jean Paul Gaultier
Price:   165.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

С мускулеста елегантност и боксови ръкавици, новият SCANDAL POUR HOMME на Jean Paul Gaultier удря силно с енергизираща и пристрастяваща тоалетна вода. Увенчан с победи, този крал на пръстена съблазнява своите почитатели с мъжественост, контрастираща с чувствен дървесен ориенталски аромат, който нокаутира всички. Нека шоуто започне!

БУТИЛКАТА - Истинска трофейна бутилка. Скандалът? Този шампион предизвиква скандал с победа, носейки триумфалната си, окъпана от слънцето златна корона върху въртящата се бутилка за многократно зареждане. Опирайки се на теглото на прозрачното си стъкло, широкоплещият спортист, той е кралят на ринга. Секси боксьор, украсен със златната плоча, носеща неговото име.

ДЪРВЕСЕН ОРИЕНТАЛСКИ АРОМАТ

Предефиниране на карамел с шик в тоалетната му вода: как се осмелява да го направи? В хармонично съгласие с боба тонка, тази нетипична нотка се смесва с градинския чай и ветивера по екстравагантен начин на Жан Пол Готие, който съблазнява сетивата изненадващо. Неговият изключително пристрастяващ и чувствен синьо-сив сок привлича всички победи към себе си. Невероятен аромат, който създава скандал.