Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 18 of 18
This product was added to our catalog on Wednesday 08 September, 2021.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Jean Paul Gaultier
Price:   155.00лв.
Reviews
С мускулеста елегантност и боксови ръкавици, новият SCANDAL POUR HOMME на Jean Paul Gaultier удря силно с енергизираща и пристрастяваща тоалетна вода. Увенчан с победи, този крал на пръстена съблазнява своите почитатели с мъжественост, контрастираща с чувствен дървесен ориенталски аромат, който нокаутира всички. Нека шоуто започне!

БУТИЛКАТА - Истинска трофейна бутилка. Скандалът? Този шампион предизвиква скандал с победа, носейки триумфалната си, окъпана от слънцето златна корона върху въртящата се бутилка за многократно зареждане. Опирайки се на теглото на прозрачното си стъкло, широкоплещият спортист, той е кралят на ринга. Секси боксьор, украсен със златната плоча, носеща неговото име.

ДЪРВЕСЕН ОРИЕНТАЛСКИ АРОМАТ

Предефиниране на карамел с шик в тоалетната му вода: как се осмелява да го направи? В хармонично съгласие с боба тонка, тази нетипична нотка се смесва с градинския чай и ветивера по екстравагантен начин на Жан Пол Готие, който съблазнява сетивата изненадващо. Неговият изключително пристрастяващ и чувствен синьо-сив сок привлича всички победи към себе си. Невероятен аромат, който създава скандал.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет