Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 29 of 31
This product was added to our catalog on Wednesday 14 December, 2022.

Jimmy Choo Seduction Collection Tempting Rose EDP perfume for women - 125ml

Model EDP
Manufacturer Jimmy Choo
Price:   230.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Jimmy Choo стъпи в непреходния блясък и духа на „червения килим”, като освен разкошни обувки и чанти, представи на своите почитатели и ексклузивна линия от грим продукти и парфюми, наречена „Seduction Collection”. Новата гама бележи козметичния дебют на дизайнера и е въплъщение на фината вселена Jimmy Choo: женствена, елегантна и хипнотична.

Тази престижна колекция си играе с цветовете и блясъка, отразявайки уверения стил и дързък дух на жената Jimmy Choo. А обектите на желанието, които обръщат обичайните представи са шест парфюма, всеки от които черпи вдъхновение от иконичните дизайни на Jimmy Choо.

Изработена във Франция и вдъхновена от красивата и мека роза, кралицата на цветята, Tempting Rose подчертава красотата и повишава съблазънта. Свежи и деликатни, картина на прясно отрязани рози, комбинирани с плодови малини и личи. Резултатът е аромат, който е едновременно завладяващ и хипнотизиращ. Украсете тоалетната си масичка с многостранната стъклена бутилка с метална блестяща капачка и започнете ново пътешествие, прегърнало флорална идентичност.