Top

Juliette Has A Gun Not A Perfume EDP парфюм за жени-без опаковка-100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 4 of 4
This product was added to our catalog on Thursday 16 February, 2017.

Juliette Has A Gun Not A Perfume EDP парфюм за жени-без опаковка-100ml

Model без опаковка
Manufacturer Juliette Has A Gun
Price:   100.00лв.
Reviews
Juliette Has A Gun е проект на Романо Ричи, внук на Nina Ricci , започнат през 2005 г. Според плановете, тази ароматна линия ще има пет парфюма за жени въз основа на розата , като тя е най-добрият подарък от влюбения мъж към дамата на сърцето му. Романо Ричи започна този проект, вдъхновен от трагедията на Шекспир; модерната Жулиета е въоръжена, но също толкова романтична, както преди.

Марка "Juliette Has a Gun" е основана през 2006 г., в Париж. " Жулиета има пистолет" е изпълнена с визия за модерен и красив аромат, обединени от доказана традиция с акцент върху романтиката. За първия парфюм на марката се използва предимно ароматна роза и нейните отлични възможности.С течение на времето, предложенията на "Juliette Has A Gun" се разширяват и включват други значими съставки и днес представлява своеобразен ослепителен коктейл от искрящи аромати. Дава на жените въображаем пистолет в ръцете им, за да могат да се изправят срещу мъжете в битката между половете, страстта и любовта. Самата концепция на марката символизира свобода и независимост, но не забравя романтиката и женствеността.

Juliette Has A Gun Not A Perfume е провокативен аромат, които не се подчинява на правилата на съвременната парфюмерия. Not A Perfume се основава на противоречия, тъй като неговият състав е създаден от молекули и е единственият аромат без алергени.

лансиран през 2010 година
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет