Top

Lancome La Vie Est Belle EDT парфюм за жени -без опаковка- 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 75 of 81
This product was added to our catalog on Friday 01 December, 2017.

Lancome La Vie Est Belle EDT парфюм за жени -без опаковка- 50ml

Model без опаковка
Manufacturer Lancome
Price:   85.00лв.
Reviews
В началото на 2014 г. Lancome представя нова версия на популярния парфюм La Vie Est Belle като EDT чрез трансформиране и оформянето на състава към по-леки и по-гурме нюанси. Новата версия ще бъде пусната през пролетта и съставът ще бъде добър за този период на годината.

В най-новата версия акцентът лежи на есенции от магнолия като ключова нотка на състава разположен в елегантна брашнеста прегръдка на ириса Pallida известна като ключовата бележка на оригиналния парфюм - La Vie Est Belle Eau де Parfum, и бели цветя , която допринася за мекота и чувственост на състава.

Magnolia е едно от първите цветя, за да обявят пролетта и цъфтят неговите грациозни венчелистчета. Като символ на красотата и младостта, магнолията в този аромат смеси нейните аромати с топли, изтънчени и гурме смесица изготвен в деликатен начин да ни затопли, и да изрази красотата на цветен букет, изградена от скъпоценни ириси и бели цветя.

Внимателно подбрани цветя на новия състав разкриват радостта и енергията на пробуждането на пролетта. Дълбочина и топлина са осигурени от елегантен пачули и мека ванилия и гурме лице се разкрива от бадеми, бонбони, захарен сироп и тонка.

Новият аромат от колекцията на La Vie Est Belle е подписан от парфюмеристите Anne Flipo и Dominique Ropion. Лице на рекламната кампания е все още усмихната Джулия Робъртс.Актрисата е лице на колекция La Vie Est Belle от представянето на първия аромат през 2012 г. и сега ние ще я видим на нови снимки от рекламната кампания подготвени за пролет 2014 когато промотира новият цветен аромат с изискан гурме чар.

Lancome La Vie Est Belle EDТ за жени е нов аромат лансиран 2014 година
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет