Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 32 of 32
This product was added to our catalog on Sunday 05 March, 2023.

Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi EDT for women -without package- 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Laura Biagiotti
Price:   60.00лв.
Reviews
Под лиценз ANGELINI BEAUTY италианската къща Laura Biagiotti представя най-новия аромат от емблематичната колекция ROMA, наречен ROMA FIORI BIANCHI.
Белите цветя са носители на светлина, свежест и енергия. Те изразяват признателност, искреност и жизненост. Първият парфюм, създаден от Laura Biagiotti през 1982 г., се нарича FIORI BIANCHI и е програмният манифест на вечния стил. Шест години по-късно се ражда ROMA, ароматът, посветен на Вечния град за елегантни жени с романтична душа. Сега идва ROMA FIORI BIANCHI, новият фланкер на Laura Biagiotti Parfums, посветен на вълнуващия дебют на марката в света на ароматите, сега придобил изненадващо модерен привкус.

ROMA FIORI BIANCHI празнува вечната красота на РИМ, създавайки необикновени моменти в ежедневието, които да останат във времето.“ Лавиния Биаджоти Чигна
„Украсих ROMA с FIORI BIANCHI“, казва Натали Лорсън, главният парфюмерист на Firmenich, който формулира изключително свежа и привлекателна тоалетна вода, започвайки с акорд нард, най-известното етерично масло от древен Рим. Добавените към връхните нотки включват жизнената свежест от бергамот и абсолютната сладост на круша, извлечена с революционната технология FirgoodTM*, нардът отваря вратите на възприятието към сърдечните нотки.Тук чувствеността на теменужката е подсилена от хипнотичната жизненост на жасмина и фината елегантност на гардения.Горчиво-сладко докосване от бял бадем се превръща в обонятелния подпис на това флорално сърце, което е великолепно консолидирано в базовите нотки: боб тонка, австралийско сандалово дърво и RomandolideR, обонятелната молекула на Firmenich с ефект на мускус.

ROMA FIORI BIANCHI, който принадлежи към флорално-дървесно-ориенталското семейство, е създаден за жени, които използват традицията като отправна точка за еволюция. Тези жени – силни, независими, космополитни, романтични, но осъзнаващи себе си – притежават следа от вечност в сърцата и кожата си.

Връхни нотки: италиански бергамот, нард, круша FirgoodTM
СРЕДНИ НОТКИ: теменужка, жасмин, гардения, бял бадем
БАЗОВИ НОТКИ: боб тонка, австралийско сандалово дърво, RomanolideR