Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 86 of 136
This product was added to our catalog on Tuesday 20 December, 2022.

Marina De Bourbon Symbol for a Lady Set-50ml EDP+150ml BL+pouch

Model Комплект
Manufacturer Marina De Bourbon
Price:   89.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Цветен, плодов, мускусен аромат, който отдава почит на пробуждането на природата. Нежно свеж, той гали кожата, както първите слънчеви лъчи гушкат кадифените листенца. Предназначен е за дамите, търсещи естествеността, които обичат да бъдат себе си, без изкусност, поетични и мечтателни, но все пак активни и закотвени в забързаното ежедневие.
Дамата на символа търси красота и мекота. Тя обича да се увива в красиви материали, които я подчертават. Много активна, харесва кипенето на големите градове и енергията, която излъчват. Тя обича да живее бързо и изпитва удоволствие от натоварените и интензивни дни. В същото време енергична и изпълнена с жизненост, тя парадоксално търси мекота и спокойствие. Тя обича да си прави почивки през деня, разхладителни моменти за себе си. Начин да се откъсне от света, да се съсредоточи отново върху себе си, тялото си, емоциите си. Тя приема тази нужда от нежност, която й позволява да поддържа баланса и живота си при 100 км/ч.

Връхни нотки:
Като втора кожа, Symbol's Lady търси аромат със завладяващи нотки, които да я обгръщат през целия ден. Меките нотки на дюля, подсилени от сладката горчивина на грейпфрут, придават закръгленост и свежест.
Сърдечни нотки:
Като първите галещи слънчеви лъчи, флоралното сърце облича кожата във воал от мекота. Деликатните нотки на ирис, зюмбюл и сияен жасмин деликатно прегръщат плодовите акорди за прахообразен завършек като втора кожа.
Базови нотки:
Следа като нежна целувка, която никога не бихме искали да свършва. Топли мускусни нотки, обвити в успокояващи хармонии на кедър и кехлибар, придават на аромата обгръщащия чар.