Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 21 of 33
This product was added to our catalog on Friday 31 December, 2021.

Marina De Bourbon Tender Reverence EDP perfume for women - 30ml

Model EDP
Manufacturer Marina De Bourbon
Price:   55.00лв.
Reviews
Този парфюм олицетворява женствена жена, която е запазила своята младежка романтична невинност.
Tendre Reverence, френски аромат, проектиран в Париж.

Колекцията от аромати Marina de Bourbon представи женския парфюм Tendre Reverence, като романтичен наследник на предишното издание Reverence от 2007 г. Парфюмът Tendre Reverence идва в същата форма на флакон като Reverence, както и изданията Marina Blue и Pink Princesse. Tendre Reverence е създаден в духа на Шато де Версай, който е бил фамилният дворец на принцеса, а композицията е създадена по начин, който да предизвиква страстите на живота и да ни напомня за богатата история.

Парфюмът отразява богатството и елегантността на принцеса и по хармоничен, спокоен начин отразява нейните мечти, надежди и спомени. Композицията на Tendre Reverence е конструирана като флорално-плодова и се отваря с нежна смес от росен бергамот, касис и праскова. Сърцето обхваща разкошен букет от розов божур, магнолия и замразени теменужки върху основа от кремави нюанси на мускус, сандалово дърво и ванилия.

Tendre Reverence принадлежи към групата на женствените и елегантни аромати, които предизвикват емоции и подчертават женската чувственост. Характерът му е мек, сияен и мил.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет