Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 8 of 10
This product was added to our catalog on Friday 09 June, 2023.

Mercedes-Benz Woman in Red EDP perfume for women - 60ml

Model EDP
Manufacturer Mercedes - Benz
Price:   75.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Някои аромати капсулират самата същност на женствеността. Аромати, които подчертават уникалността и чара на всяка жена. Аромати, които правят този, който ги носи, уникален. Това е вярно за Mercedes Woman In Red.

Създаден от жена за жени, Woman In Red разкрива флорална, дървесна и ориенталска композиция. Известният майстор парфюмерист Honorine Blanc следва своята интуиция и любовта си към красивите неща, за да състави този изключителен букет. За да обгърна сърцето му от бели цветя, а именно арабски жасмин и гардения, избрах свежестта и жизнеността на мандарина и круша, няколко венчелистчета от черешов цвят и нотка на шам фъстък.” И за да подобри своето творение, тя добави насладата от зърна тонка и бензоин, мекостта на пачули и дълбочината на сандалово дърво. Този чувствен и елегантен аромат оставя уникален и сияен аромат зад всяка жена, която го носи.

Връхните нотки са круша, мандарина, черешов цвят и шам фъстък;
средните нотки са жасмин и гардения;
базовите нотки са боб тонка, сандалово дърво, бензоин и пачули.