Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 29 of 133
This product was added to our catalog on Friday 06 January, 2017.

Montale Aoud Safran EDP парфюм унисекс парфюм -без опаковка- 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Montale
Price:   115.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Универсалната парфюмна композиция Montale Aoud Safran е родена през 2006 г. Принадлежи към групата на дървесно-пикантните аромати, а негов създател е талантливият парфюмерист Пиер Монтале. Този прекрасен аромат хармонично съжителстват два изкушаващи и магически компонента, които могат да събудят сетивата, да разпалят страстта и да разпалят емоциите. Съдържа и мощни афродизиаци, които могат да привлекат вниманието на представителите на противоположния пол.
Ароматът е с неописуема дълбочина и прави ярко впечатление с широка гама от собствени аромати, ориенталски шик и лукс. За създаването му са използвани изключително натурални масла, подбрани по уникални древни рецепти.
Aoud Safran представя необичайна комбинация на три съставки с мощно духовно влияние. Редкият шафран, мистичното дърво „oud” и розата от Арабия заедно създават изключително чувствен парфюм. В композицията преобладават изяществото и топлината на шафрана, а богатството на изразителните нотки на розата, прибавят сладост на изненадващо нежното дърво „oud”.
Ароматна композиция: шафран, роза и агар.