Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 102 of 135
This product was added to our catalog on Monday 01 June, 2020.

Montale Bengal Oud EDP unisex parfum - 100ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   155.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Montale Bengal Oud въплъщава мистериозния характер и опияняващия магнетизъм на Изтока, той е просто завладяващо обонятелно въплъщение на примитивна дивота и животинска страст, заобиколени от мрак и мистерия. Той е изграден върху играта на контрасти между дуета от деликатна кожа и кадифен уд и чувствеността на мокрите нотки на буйна джунгла, изпълнена с невероятни цветове и ярки аромати.
Bengal Oud е харизматичен и мощен аромат, флорално-дървесният звук на тази унисекс композиция с вълнуващ ориенталски характер незабавно обгръща притежателите си в богата вълна от страст.
Пирамидата се отваря с опияняващо опушено-дървесно етерично масло от уд, подчертано от цитрусовата свежест на бергамот и горчив портокал. „Сърцето” на парфюмната композиция е изпълнено с уханието на луксозен флорален букет от деликатен прахообразен ирис, изящен египетски бял жасмин и кадифена медена роза и е заобиколено от чувствени „анималистични” нотки на кожа и билково-пикантен аромат на пачули листа. Богатият, перфектно балансиран аромат е завършен от дървесни акорди на опушено-землист таитянски ветивер, кремообразно сандалово дърво, мек маслен бял кедър, а топла и дълготрайна чувствена следа е създадена от сладко-балсамов кехлибар и бял мускус.
Връхни нотки: сицилиански бергамот, горчив портокал, непалски уд
СЪРДЕЧНИ НОТКИ: ирис, египетски жасмин, българска роза, кожа, листа от суматра пачули
БАЗОВИ НОТКИ: кехлибар, кедър, сандалово дърво, хаитянски ветивер, бял мускус