Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 4 of 133
This product was added to our catalog on Tuesday 23 September, 2014.

Montale Chypre Vanille EDP unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   120.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Повече от 10 години Chypre Vanille е бестселър за марката Montale. Топлите, балсамови, пикантни нюанси на парфюмната вода радват както мъжете, така и жените. Всички компоненти на пирамидата са широко известни и са били използвани повече от веднъж в много други известни композиции. Но каква е тогава тайната на Chypre Vanilla от Montale?
Брилянтният парфюмерист изложи акорди като мозайка, съставяйки сложни пъзели, сглобявайки цяла картина от тях. Той не се придържаше към строгите норми и канони на европейската школа, чиито творения успяха да станат леко скучни на изисканата публика. Нотите, разпръснати хаотично, внезапно се сляха в една мелодия, разкривайки зашеметяващ аромат - успокояващ, хармоничен и поглъщащ в красотата си.
Първоначалният акорд на парфюма Montale Chypre Vanille е кадифена роза, която расте в прекрасните градини на Оман. Гъста нотка от тамян обгръща кехлибара, а свежата шушулка ванилия балансира смелия характер на ветивера. Пикантният финал е боб тонка и цвете ирис, което придава неуловимо усещане за пудра, разпръсната във въздуха.