Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 23 of 31
This product was added to our catalog on Thursday 16 June, 2022.

Montale Diamond Rose EDP парфюм за жени - 100ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   175.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Френският парфюмерист Pierre Montale отново обединява Изтока и Запада, този път предлагайки нещо абсолютно ценно както в дизайна, така и в съдържанието. Тази пролет майсторът представя нова линия свои аромати, обединени в Diamond Collection. Подобно на издадените по-рано, новите композиции - Montale Diamond Flowers, Diamond Greedy и Diamond Rose - съдържат изключително висококачествени натурални съставки, които създават богат парфюмен образ и имат дълготраен звук. Външният дизайн на колекцията са традиционни алуминиеви бутилки, които предпазват парфюма от светлина, в този случай направени в бяло и инкрустирани с искрящи кристали.
Третият представител на колекцията възхвалява красотата на турската роза, чиито нотки цъфтят в средата на аромата, споделяйки пиедестал с акорди на пачули. Откриването на Montale Diamond Rose е наситено с нотки на здравец, смокинови листа и зелен бергамот. Ваниловите нюанси, преплетени със сладникаво-дървесни нюанси на сандалово дърво, допълват историята на парфюма.
Ако все още не сте запознати с работата на талантливия парфюмерист, то новата линия Diamond Collection е страхотна причина да опитате неговите ароматни произведения на изкуството и може би да станете фен на тази марка!